/customers/favoritforum.se/favoritforum.se/httpd.www/wp-content/plugins/wp-cache/wp-cache-phase1.php Varning! V-moda! | Sök, hitta och köp

Varning! V-moda!

V-Moda Vibe Duo.
Jag har varit sugen på dom här lurara jättelänge, och igår slog jag till på megastore.se. När jag idag fick paketet så visade det sej att kontakten är en helt annan än på alla bilder, bilderna på v-moda.com, megastore.se, och överallt annars visar en snygg hörlursplugg. Den jag fick såg ut att sitta på ett par hörlurar från Clas Ohlsons fyndhörna. När jag har betalat sjukt mycket pengar för att få ett par lyxiga hörlurar så vill jag ju inte att dom ska se ut som skit. Det skumma är att alla som säljer dom har den gammla kontakten på bilden, jag var inne på Macoteket och kollade, dom har den snygga på bilden på hemsida och den fula i butiken. Jag kan inte hitta en enda bild på den fula kontakten, hur är det för er andra som har "Vibe Duo"? Jag ska reklamera lurarna till Megastor, men frågan är om det går att få tag på ett par med den snygga kontakten fortfarande.


http://rss.99.se/~r/99iphone/~3/401095677/251615-varning-v-moda.html

Vad tycker du om artikeln? Varför inte lämna en kommentar nedan och diskutera artikeln, eller prenumerera på bloggen för att få kommande artiklar automatiskt?

Kommentarer

Ännu inga kommentarer.

Kommentera!

(required)

(required)